top of page

Uw uitdagingen

Richting

Cloud, Domotica/IoT, VR/AR, Robotics, Devops, Scrum, Agile, Lean, allemaal termen in de nieuwe wereld van IT. Iedereen praat erover of biedt u producten en diensten aan. De basis is nog wel begrijpbaar maar hoe zorg ik dat mijn klant er voordeel bij krijgt?

Overzicht

Voorheen stond uw applicatie overzichtelijk op 1 systeem, locatie of backup tape. Tegenwoordig leven data en systemen overal. Heeft u nog overzicht waar het zich bevindt en heeft u dan ook controle op de veiligheid, datastromen, kosten en beheerinspanningen?

Grip

Fijn! U heeft gelukkig al overzicht wat er allemaal in gebruik is en hoe het gebruikt wordt, maar bent u ook in staat om er controle op uit te voeren? Ligt deze controle überhaubt in uw macht? Terwijl u ervoor verantwoordelijk bent!

Integraliteit

Producten maar zelfs IT afdelingen leven op eilanden waar u de bruggen voor moet bouwen. In de moderne tijd is alles aan elkaar gekoppeld maar is dit wel op de juiste manier gebeurd? Hoe zorgt u ervoor dat u de keten bewaakt. De oplossing is verrassend!

Prioriteit

U klant verwacht dat u net zo snel op de markt reageert als dat zij zelf thuis diensten afnemen. Ze zouden ook graag zien dat IT meer begeleidt en het voortouw neemt. Maar u moet (soms met "hangen en wurgen") de oude omgeving draaiend houden terwijl de nieuwe IT gisteren al nodig was. Hoe krijgt u dat voor elkaar?

  • MLite
bottom of page